Salı, Nisan 16, 2024
More

    SON EKLENENLER

    2015 Astroloji kitapları

    2015 yılının günlük, aylık ve yıllık burç yorumlarını içeren, yeni astroloji kitapları raflarda yerini almaya başladı. 2014’ün son günlerinde çok konuşulmaya başlayan astroloji kitaplarını pudra.com bir araya getirdi.

    astroloji

    Yeni bir yıla girmeye hazırlandığımız bu günlerde, 2015’te bizi nelerin beklediğini merak etmeye başladık bile. 2015’in astrolojik anlamda hayatımıza getireceği yenilikleri yorumlayan burç kitapları, en çok okunanlar listelerine girmeye başladı bile.

    nese-erden-2015te-basiniza-neler-gelecek-astroloji-kitabi-yeni

     

    Neşe Erden – 2015’te Başınıza Ne Gelecek?

    Astrolog Neşe Erden’in yazdığı kitap yeni yıla dair önemli ipuçları taşıyor. Kitapta “Bir yıl boyunca başınıza neler gelecek? Hangi aylarda şansınız yüksek? Aşk hayatınızda hangi tarihlerde gelişmeler yaşanacak? Evliliğinizin, sevgilinizle ilişkinizin güzellikle dolacağı veya sorunların olabileceği tarihler hangileri? Ne zaman talih oyunlarında şansınız daha yüksek? Bir ev satın almak için en uygun zaman hangisi? Merkür geri hareketi size ne demek istiyor?” gibi pek çok sorunun cevabını bulabileceksiniz.

    Yazar: Neşe Erden

     burclar-2015-sebla-ozyurt-burc-yorum

    Sebla Özyurt – Burçlar 2015

    Uzun süredir Astroloji, numeroloji ve renk terapisti olarak çalışmalar yapan Sebla Özyurt, magazin ve cemiyet dünyasında birçok ünlü ismin bireysel danışmanlığını da yapıyor. Sahip olduğumuz kozmik enerjiyi, olumlu ve doğru şekilde kullanmamız için Sebla Özyurt’un hazırlamış olduğu bu kitap, 2015 yılında yıldızların yaşamlarımız üzerindeki etkisi hakkında önemli ipuçları veriyor. Her burç için özel olarak düzenlenmiş aylık yorumlar ile iş ve kariyer için şanslı günlerinizde görüşmelerinizi düzenleyebilir, para için şanslı günlerinizde yatırımlarınızı değerlendirebilirsiniz. Aşk için şanslı günlerinizde kendinize bir şans verebilir, dilek köşeleriyle dileklerinizin gerçekleşmesini hızlandırabilirsiniz.

    Yazar: Sebla Özyurt

    ask-rehberi-filiz-ozkol-2015-burc-kitabi

     

    Filiz Özkul – Aşk Rehberi (Burçların Diliyle Aşk)

    Bu kitapla aklınıza takılan sorulara burçların rehberliğinde yanıt bulmayı deneyebilirsiniz. Böylelikle yaşamınıza yön verirken, kendinizle ve seçimlerinizle yüzleşmeye de gücünüz olacak. “Aşk Rehberi” aşka emek verirken nasıl bir yol izleyebileceğinizi gösteriyor. Burçların aşka bakışının analizini yapıyor; ruh eşinin ne demek olduğunu anlatıyor. Hediye seçerken nelere dikkat etmemiz gerektiğini açıklıyor. Öte yandan Aşk Testi’yle kendinizi sınama ve tanıma olanağı sağlıyor. Burçların aşktaki karakteristik özelliklerini ve beklentilerini öğrenmek için de okuyabilirsiniz.

    Yazar: Filiz Özkul

    zamanlamanin-gucu-dincer-guner-naz-bayatli-2015-burc-kitabi

     

    Dinçer Güner, Naz Bayatlı – Zamanlamanın Gücü

    Astrolog Dinçer Güner ve Naz Bayatlı yoğun bir çalışma sonunda, bir yıl boyunca hayatınızı planlamakta kullanabileceğiniz mükemmel bir rehber hazırladılar. 2015 yılı boyunca hangi tarihler hangi iş için uygun, hangi iş için sakıncalı, hangi gün bolluk akıyor, hangi gün aksama var, ne zaman saç kestirebilir, bankadan borç alabilir, sevgilinize evlenme teklif edebilir, parti verebilir, seyahate çıkabilirsiniz? Merakınızı bu rehberle gidereceksiniz. Kitap size şöyle diyor: “Şans dediğin doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle, doğru şeyleri yapmak değil mi? İşte size fırsat! Zamanın sihirli ipliği artık elinizin altında, onu istediğiniz gibi dokuyabilirsiniz…”

    Yazar: Dinçer Güner, Naz Bayatlı

    nilda-sara-kitap-astroloji-2015-burc-yorum

     

    2015 Aylık Burç Yorumları ve Olumlamaları

    Kuantum Koçu ve Eğitmeni Yazar Nilda Ferhan Efeçınar ile Astrolog Şara Eylem Calp’in birlikte kaleme aldığı 2015 Aylık Burç Yorumları ve Olumlamaları kitabı, okurlar için sürprizlerle dolu. Yıllık astroloji yorumları yapan bir kitabının çok ötesinde bir içerik sunan kitapta, her aya ait 12 burç yorumunun yanı sıra, o aya özel olumlamalar ve Esmalarla yapılabilecek çalışmalar da yer alıyor.
    Aylara göre bölümlenen kitapta, 12 burcun o aya ait yorumu yapılıyor. Yorumlar, Sağlık, Aşk ve İlişkiler, İş, Kariyer ve Para başlıkları altında verilirken, her burç için o ayki haritanın saptamalarına özel bir olumlama da beraberinde öneri olarak yer alıyor. Olası olumsuz durumları engellemek ya da dönemsel olarak ihtiyaç duyulan enerjileri hayatımıza çekebilmemiz amacıyla yapılması önerilen Esma Zikir çalışmaları da, aylık olarak yorumların altında sunuluyor.

    Yazar; Nilda Ferhan Efeçınar, Şara Eylem Calp

    kaynak:pudra.com

    Latest Posts

    KAÇIRMAYIN